Made in Italy în România: La Oradea se naște Milano 5 by Vannis Marchi, un grandios proiect imobiliar

Scris de: Departament Mkt & PR La data: 02.09.2021
Made in Italy în România: La Oradea se naște Milano 5 by Vannis Marchi, un grandios proiect imobiliar

Cu scopul declarat de a aduce în România stilul de viață luxos din Milano, antreprenorul italian Vannis Marchi începe o nouă și importantă investiție imobiliară, numită Milano 5 by Vannis Marchi, dorind să creeze un cartier verde, de cea mai bună calitate, în Oradea, oraș pe care îl consideră "un adevărat colț de rai din Transilvania".

Co-fondator al brandului textil și de încălțăminte Liu Jo, omul de afaceri italian este activ de mai mult timp în sectorul imobiliar, cu activități de real estate de prestigiu. Acum, a ales să își consolideze și mai mult legătura, începută în 2004, cu una dintre cele mai fascinante destinații din România, Oradea, cunoscută pentru inconfundabilul său stil Art Nouveau și pentru vivacitatea orașului, frumos ca o bijuterie.

Liniște, relaxare, verde...

Milano 5 by Vannis Marchi este unul dintre cele mai importante și interesante proiecte realizate vreodată în România. Edificat într-o singură zonă, în stil Liberty, cartierul va fi construit în apropierea principalelor puncte de legătură ale orașului-capitală, faimos și pentru băile termale, aquapark-urile și SPA-uri de foarte bună calitate. Amplasamentul este pe Calea Ciheiului, spre Băile Felix, și se află exact la locul potrivit, înconjurat de liniște și zone verzi, garantând un microclimat mediteranean specific.

Până la sfârșitul anului, se va finaliza primul lot de 145 de apartamente, inovatoare atât din punct de vedere al designului, cât și al confortului. Un complex de locuințe spațioase, luminoase și de cea mai bună calitate, foarte bine integrate în ambient, cu spații verzi și o zonă dedicată copiilor, caracterizate printr-un raport excelent calitate-preț, inclusiv datorită contractelor încheiate cu societăți locale serioase de construcții.

Zonă rezidențială exclusivistă

Actuala investiție pentru Milano 5 by Vannis Marchi se ridică la câteva zeci de milioane de euro, dar sunt deja prevăzute noile faze de dezvoltare, pentru un buget total de 180 milioane euro, ceea ce va duce în final la construirea unei zone rezidențiale avangardiste, cu o puternică amprentă verde, cu peste 2.700 de apartamente, în următorii ani. Cartierul va beneficia și de o sală de sport polivalentă, precum și de spații comerciale, care îi vor crește atractivitatea.

Pe lângă impunătoarea zonă Milano 5 by Vannis Marchi, se află deja în studiu un maxi-hotel în cunoscuta stațiune balneară Băile Felix, care se află la câțiva kilometri de Oradea, și Villaggio Venezia by Vannis Marchi, care va fi un cartier de vile în zona lacului Săldăbagiu de Munte, o localitate mică, înconjurată de verdeața adiacentă orașului. Ambele proiecte sunt într-un stadiu avansat, achiziția terenului aferent fiind deja finalizată.

Pe urmele lui Berlusconi

Cunosc România de mai mult timp și, după primele investiții în terenuri și clădiri, am decis să-mi consolidez în continuare relația cu frumosul oraș Oradea, deoarece cred în dinamica acestui oraș și a cetățenilor săi, susținută de o administrație locală foarte eficientă și hotărâtă. Alegerea numelui Milano 5 by Vannis Marchi s-a născut din dorința de a combina frumusețea tradiției italiene cu cea românească, fiind un adevărat tribut adus succesului și inovațiilor din zona rezidențială, reprezentate de proiectele Milano 2 și Milano 3 ale lui Silvio Berlusconi, cu care am avut ocazia și plăcerea de a mă întâlni și discuta personal

spune Vannis Marchi, creatorul Milano 5 by Vannis Marchi.

Antreprenorul consideră că noul cartier va fi ceva cu adevărat unic și special, conceput pentru a exprima excelența imobiliară din Oradea, și, cu siguranță, îi va atrage pe cei care vor să fie inspirați de cel mai bun stil de viață italian.

Pariu pe viitor

Un lucru ce m-a impresionat favorabil este determinarea localnicilor, care au o mare dorință de a crește și a prospera, iar acest lucru m-a făcut să cred și să investesc în România. Cu această ocazie doresc să mulțumesc administrației locale, care știe să încurajeze dezvoltarea orașului, având o atitudine dinamică față de interesele comunității. Din acest motiv, sunt gata să depun toate eforturile pentru a crește conexiunile cu Italia și pentru a face cunoscut și mai mult acest colț de rai al Transilvaniei

Directorul general al proiectului este Rita Protopopescu, antreprenor în sectorul imobiliar, un chip celebru vreme de mai mulți ani al televiziunii naționale din România. Ea se mândrește și cu o lungă relație de muncă și culturală cu Italia, țara de care este inspirată, și va coordona toate activitățile, atât pentru Milano 5 by Vannis Marchi, cât și pentru Villaggio Venezia by Vannis Marchi. Dezvoltându-le cu grijă deosebită pentru lifestyle-ul imobilelor și amprenta lor verde...

©2021 Vannisis S.R.L. CUI 17050399, J05/2346/2004 - Strada Aristide Demetriade, Nr. 17, Bloc A, Scara A2, Apartament 015 - Oradea